Premierul Dancila a avut o intalnire cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni. Subiectul discutiilor a fost soarta Guvernului

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 30, 2019 13:20

Premierul Dancila a avut o intalnire cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni. Subiectul discutiilor a fost soarta Guvernului

Premierul Dancila a avut o intalnire, joi, cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni, subiectul discutiilor fiind soarta Guvernului. Asta in contextul in care PNL a anuntat depunerea unei motiuni de cenzura, iar PSD a decis sa trimita la presedintie trei nominalizari pentru posturile vacante de ministri. Totodata, presedintele i-a cerut premierului Dancila sa ii demita pe ministrii Melescanu si Carmen Dan.

Viorica Dancila a declarat miercuri seara, pentru Digi24.ro, ca nu a cerut demisia celor doi ministri, desi Presedintele Iohannis i-a solicitat public acest lucru.

Administratia Prezidentiala a confirmat intalnirea pe care Presedintele Romaniei a avut-o astazi, la Palatul Cotroceni, cu Prim-ministrul Viorica Dancila. Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii, discutiile fiind necesare in urma schimbarilor atat de profunde care s-au produs in ultimele zile in urma scrutinului din 26 mai.

Ministrul de interne, Carmen Dan, refuza sa-si dea demisia, considerand ca acest gest este nejustificat. Ministrul a prezentat intr-o declaratie de presa, miercuri seara, argumente prin care neaga orice responsabilitate pentru organizarea defectuoasa a votului la alegerile europarlamentare 2019 si referendumul pe justitie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.