Premierul Dancila gafeaza din nou in raspunsul pentru presedintele Iohannis, care intrebase daca mai sunt bani de pensii si salarii

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 24, 2018 13:54

Premierul Dancila gafeaza din nou in raspunsul pentru presedintele Iohannis, care intrebase daca mai sunt bani de pensii si salarii

Premierul Viorica Dăncilă i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis, care întrebase în urmă cu o zi dacă mai există bani de pensii și salarii, declarând, la întrebările presei: „În mod sigur există salarii pentru pensii și salarii”.

Luni, Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, în timpul unei conferințe de presă la Bacău, unde, întrebată cum suportă să fie ”ciuca bătăilor în țară”, a răspuns ”Nu este ușor. Faceți un exercițiu de imagine”, expresia corectă fiind ”exercițiu de imaginație”.

„Make a photo?” – a fost întrebarea pe care premierul Viorica Dăncil i-a adresat-o vineri omologului său croat, Andrej Plenković, la finalul declarațiilor comune de presă susținute la Palatul Victoria.

Iti recomandam si: Iohannis, in continuare suparat pe Guvernul Dancila: Pe hartie avem autostrazi cat China, dar in realitate avem mai putin de 800 de km 

Dăncilă a făcut vineri încă o gafă, de data aceasta în timpul ceremoniei oficiale de primire, cu onoruri militare, a prim-ministrului Republicii Croația, Andrej Plenković.

”Orice om îi este teamă de o plângere penală”, a răspuns luni Viorica Dăncilă, după întrebări ale jurnaliștilor venite în condițiile în care duminică Liviu Dragnea a susținut că unele ONG-uri, împreună cu PNL și USR, discută depunerea unei plângeri penale la adresa premierului.

Viorica Dăncilă i s-a adresat Papei Franscisc, la întâlnirea de vinerea trecută de la Palatulul Apostolic de la Vatican, spunându-i Suveranului Pontif: “Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.