Premierul Dancila participa la ceremonia de investire a lui George Ciamba de la Palatul Cotroceni. Camera Deputatilor a amanat “Ora premierului”

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 14, 2018 11:28

Premierul Dancila participa la ceremonia de investire a lui George Ciamba de la Palatul Cotroceni. Camera Deputatilor a amanat “Ora premierului”

Premierul Viorica Dancila participa la ceremonia de investire a lui George Ciamba, de la Palatul Cotroceni, programata pentru ora 10.00. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat decizia sa amane „Ora premierului” pentru o data viitoare, aceasta urmand sa fie stabilita in sedinta conducerii Camerei Deputatilor.

George Ciamba depune miercuri, la ora 10.00, juramantul la Palatul Cotroceni in functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. Premierul Viorica Dancila va participa la ceremonie.

Dezbaterile vor avea tema „Angajamentul Guvernului Dancila privind respectarea recomandarilor Comisiei de la Venetia si ale reprezentantilor institutiilor UE referitoare la modificarile Legilor Justitiei, ale Codului penal si ale Codului de procedura penala„, potrivit ordinii de zi a Camerei Deputatilor.

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercurea trecuta, ca data dezbaterii a fost aleasa, „in mod surpinzator”, de catre liderul PSD, Liviu Dragnea. „Data a ales-o Liviu Dragnea. Vom vedea care este scopul acestei deschideri pe care a manifestat-o la modul cel mai malitios cu putinta”, a spus Raluca Turcan.

Aceasta a subliniat ca invitatia PNL catre premierul Romaniei de a veni in Parlament reprezinta o ocazie de a primi raspunsuri la mai multe intrebari cu impact pentru societate.

„Pe fond, important este ca vom avea ocazia sa o intrebam pe premierul Romaniei de ce a acceptat ca Guvernul Romaniei sa fie luat pe persoana fizica, in subordine totala a lui Liviu Dragnea. De ce agenda guvernamentala in interes public este complet inexistenta, de ce bani europeni care ne sunt pusi pe masa nu sunt absorbiti. Romania a ajuns rusinea UE”, a conchis Turcan.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.