Ludovic Orban
Breaking News

Premierul Ludovic Orban a intrat in izolare dupa ce a stat langa o persoana confirmata pozitiv cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban se afla in izolare si s-a testat pentru coronavirus, dupa ce la o emisiune televizata a stat langa o persoana confirmata pozitiv cu Covid-19. Orban a declarat la Digi24 ca nu se incadreaza in definitia contactului direct, insa a decis sa se izoleze la birou pana la primirea rezultatului, pentru a evita contactul cu alte persoane.

Ludovic Orban a precizat ca a venit cu masca la emisiunea televizata si a stat la distanta de ceilalti invitati, insa a luat decizia de a se izola pana la aflarea rezultatului testului Covid-19. Premierul nu prezinta simptome specifice coronavirusului.

Unul dintre invitati s-a aflat in acelasi platou de televiziune cu premierul, saptamana trecuta, aceasta persoana fiind confirmata pozitiv, duminica, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul si-a suspendat toate evenimentele programate luni.

In aceasta dimineata ar fi trebuit la participe la o vizita de lucru a vicepremierului Raluca Turcan, la Ministerul Fondurilor Europene, alaturi de primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan.

La ora 14.00, avea programata o vizita de lucru la Uzina Mecanica Bucuresti, impreuna cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, si cu ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca.

Stiri pe aceeasi tema

Romanii vor trebui sa opteze intre Pilonul I si Pilonul II de pensii, Guvernul va iesi cu un pachet integrat, anunta ministrul Finantelor

Ioana Badulescu

Perchezitii la firma de teleshopping Top Teleshop pentru inselaciune si evaziune fiscala

Corina Alexandru

Criza migrantilor sapa o noua prapastie intre Europa de Est si Europa de Vest. Statele est-europene, mostenitoarele unui socialism marxist

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult