Premierul Mihai Tudose reactioneaza la declaratiile ministrului Carmen Dan de la sediul MAI

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu ianuarie 12, 2018 10:53

Premierul Mihai Tudose reactioneaza la declaratiile ministrului Carmen Dan de la sediul MAI

Premierul Mihai Tudose a reactionat la declaratiile facute, aseara, de ministrul de Interne Carmen Dan, sustinute la sediul MAI. Mihai Tudose sustine ca anuntul sau facut in sedinta de Guvern potrivit caruia nu il demite pe chestorul Despescu de la Politia Romana a venit dupa ce televiziunile titrau deja ca Ionita nu doreste sa fie noul sef al IGPR.

“Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și cã aștept un raport de la dânsul.

La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile”, a scris premierul Tudose dupa declaratia facuta de Carmen Dan.

Iti recomandam si: Carmen Dan nu demisioneaza de la Ministerul de Interne si sustine ca doar partidul o poate scoate din Guvern

Aseara, ministrul Carmen Dan a afirmat ca are acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei Romane in cazul in carul premierul Tudose ar fi acceptat demisia lui Despescu. Carmen Dan a prezentat, in conferința de aseara, o cronologie a faptelor de la momentul anunţului său în legătură cu propunerea de înlocuire a lui Bogdan Despescu cu Cătălin Ioniţă la conducerea IGPR, prezentând un document în care Ioniţă îi dădea acceptul pentru ocuparea funcţiei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.