Asociatia Comunelor din Caras Severin sustine guvernul condus de Mihai Tudose: Simtim ca lucrurile se misca in teritoriu
Politica

Premierul Mihai Tudose va face o analiza a celor 135 de secretari de stat din Guvern. Anuntul a fost facut de Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv National (CExN) de la finele saptamanii trecute, ca premierul Mihai Tudose va face o analiză a celor 135 de secretari de stat din Guvern. Dragnea nu a oferit alte precizari, dar a dat de inteles ca printre cei 135 de secretari de stat ar putea fi si unii care nu isi fac treaba.

“Este nevoie de evaluarea secretarilor de stat, sunt 135 de secretari de stat. Poate toţi sunt buni, poate unii nu sunt buni, deci este nevoie de o evaluare” a declarat Dragnea.

Dragnea a facut referire si la modificarile care ar urma sa fie aduse la legile din Justiție. In opinia presedintelui PSD, pozitia presedintelui Iohannis nu este tocmai corecta, iar legile nu ar trebu ingropate.

“CSM a dat un aviz negativ total, înţeleg că nu sunt de acord cu nicio propunere de acolo. Am văzut că o parte dintre beneficiarii acestei legi care sunt priviţi de aceste legi au alt punct de vedere şi mă refer la o serie de magistraţi care se exprimă public. Nu cred că poziţia preşedintelui Iohannis este una corectă, că legile trebuie să fie îngropate. Cea mai mare parte dintre magistraţi susţin că trebuie să aibă loc nişte modificări în legislaţie. Majoritatea din parlament are posiblitatea să pornească dezbaterea, creând un cadru unde toate asociaţiile magistraţilor, toate instituţiile să vină să se exprime şi la final să iasă un pachet pe care şi l-ar dori toată lumea. Toată lumea de bună credinţă”, a declarat Dragnea.

Despre sesizarea CCR după ancheta DNA în dosarul Belina, Liviu Dragnea a spus:

”Din moment ce ministrul Justiţiei a venit în Guvern şi a prezentat o serie de argumente care ar sta la baza acelei sesizări, înseamnă că sunt şanse să apară sesizarea. Ministrul Justiţiei, chiar dacă văd că a început să fie atacat de cei care îl lăudau la un moment dat, am înţeles că va veni un proiect de sesizare bazat pe argumentele pe care le-a prezentat în notă sau în memo la Guvern. Când va veni, cred că vor fi argumente suficiente pentru ca Guvernul să sesizeze CCR, dacă ministrul vine într-adevăr cu ele”, a declarat Liviu Dragnea.

Stiri pe aceeasi tema

USR: Anuntul este un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Acte normative aflate pe ordinea de zi a sedintei de Guvern din 8 februarie 2018

Ioana Badulescu

Basescu, in razboi cu Rares Bogdan. Fostul presedinte a facut unele dezvaluiri despre emisiunea de la Realitatea TV

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult