Scrisoarea lui Grindeanu catre Comisia Europeana ca raspuns la criticile aduse Romaniei
Politica

Premierul Sorin Grindeanu atrage atentia ca situatia vaccinarii este o urgenta

Premierul Sorin Grindeanu a atras atentia, luni, ca situatia vaccinarii a devenit o urgenta. Prezent la o intalnire cu producatorii de vaccinuri de pe piata, Grindeanu a declarat ca vaccinarea devine o urgenta si a propus mai multe masuri care vizeaza inclusiv modificarea legislatiei privind achizitia vaccinurilor.

„Cred ca situatia vaccinarii chiar devine o urgenta. Sunt extem de hotarat sa rezolvam impreuna aceasta problema. Ma astept ca Ministerul Sanatatii, impreuna cu dumneavoastra, marii producatori de vaccinuri, sa venim cu solutii extrem de clare si predictibile, incat sa nu mai avem probleme anii viitori”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Printre masurile propuse de premierul Sorin Grindeanu se numara instituirea unui sistem eficient de management al vaccinului; modificarea legislatiei in privinta modului de achizitie in cazul vaccinurilor, realizarea unui plan multianual al necesarului de vaccinuri si realizarea unui stoc national de vaccinuri pentru situatii speciale.

Stiri pe aceeasi tema

Congresul UDMR ii va reuni pe liderii PSD, PNL, PC si PLR pe 12 aprilie

Cristiana Petrariu Bota

PNL se pregateste sa intre la guvernare din octombrie

Cristiana Petrariu Bota

Ce spune Dragnea despre candidatura Rovanei Plumb la conducerea PSD

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult