-0.7 C
România
29 noiembrie 2020
Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa-si stabileasca cateva prioritati pentru 2015-2016
Politica

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa-si stabileasca cateva prioritati pentru 2015-2016

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor din Guvern sa-si stabileasca cateva prioritati pentru a le prezenta Parlamentului. Astfel, Ponta le-a cerutministrilor din Cabinetul sau sa prezinte in sedinta de Guvern cateva prioritati pentru 2015-2016, precizand ca acestea vor fi prezentate in Parlament la inceputul lunii februarie.

„Pana la sfarsitul lunii ianuarie fiecare ministru sa prezinte in sedinta de guvern un material cu prioritatile sale, nu tot ce are de facut, doua-trei-cinci prioritati pentru 2015-2016”, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a precizat ca prioritatile vor fi prezentate in Parlament, in prima saptamana din februarie.

HotWeek.ro iti recomanda si: Schimb de replici intre premier si presedinte

„In prima saptamana din februarie, cand Parlamentul se intoarce la lucru, sa merg impreuna cu dumneavoastra sa prezentam Parlamentului, asa cum am facut si in 15 decembrie, dar de data aceasta mult mai detaliat, ce ne propunem pe fiecare domeniu in parte, pe agricultura, pe educatie, pe sanatate”, a mai spus Ponta.

Stiri pe aceeasi tema

Dan Sova: Pe 20 mai vor incepe lucrarile la Autostrada Turda-Sebes

Bogdan

Gorghiu: La multi ani, America! Happy 4th of July!

Cristiana Petrariu Bota

Ponta nu vrea Codul Fiscal in actuala forma a proiectului: As vrea sa nu treaca chiar in actuala forma

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult