Social

Preotul care va face închisoare pentru evaziune: Ioan Poenar, condamnat pentru fraude de cinci milioane de euro !

Preotul hunedorean Ioan Poenar, arestat în prezent într-un dosar de evaziune fiscală, a primit sentinţa într-un alt proces în care a fost acuzat de afaceri ilegale, prin care a produs un prejudiciu de peste 22 de milioane de lei.

Tribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul preotului Ioan Poenar, acuzat de evaziune fiscală. Ioan Poenar a fost condamnat la cinci ani de închisoare şi la plata unor despăgubiri în valoare totală de peste 22 de milioane de lei.

Ioan Poenar a slujit timp de peste 23 de ani la o biserică din Luncoiu de Jos, localitate învecinată municipiului Brad, însă în paralel a administrat mai multe societăţi profitabile.
În urma afacerilor ilegale cu produse petroliere şi materiale de construcţii, Poenar a produs un prejudiciu estimat iniţial de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, la 5,5 milioane de euro.

Stiri pe aceeasi tema

Municipiul Iasi a castigat titlurile de Best Smart City Project si Digital City

Cristiana Petrariu Bota

IZVORUL TAMADUIRII. Agheazma sfintita de Izvorul Tamaduirii vindeca de boli si necazuri

Cristiana Petrariu Bota

Costel Comana era bagat in afaceri cu microhidrocentrale de la Hidroelectrica Cluj

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult