Ministerul Public a finalizat analiza modificarilor aduse la Codul de Procedura Penala: 33 de articole prezinta elemente de neconstitutionalitate
Social

Presedintele Asociatiatiei Procurorilor din Romania: Sistemul judiciar este tinta unui atac menit sa-l decredibilizeze

Iată ce declară la RFI Preşedintele Asociaţiei Procurorilor din România, Bogdan Gabor, a vorbit la RFI pe tema scandalului legat de DNA. In opinia sa, sistemul judiciar este ţinta unui atac menit să-l decredibilizeze. 

Bogdan Gabor spune că toate cazurile de procurori suspectaţi de abuzuri trebuie tratate individual, fără o generalizare a problemei: „Anumite situaţii particulare care pot afecta funcţionarea oricărei organizaţii nu trebuie să ducă la concluzia că acea organizaţie este rea în ansamblu. Acele cazuri particulare trebuie tratate în mod particular şi lăsate instituţiile competente să clarifice situaţia particulară care poate apărea”.

„De la o situaţie particulară să generalizezi şi să spui că toţi procurorii din România îşi fac datoria în mod abuziv este o exagerare ce poate să conducă la decredibilizarea sistemului judiciar”, conchide preşedintele Asociaţiei Procurorilor din România.

Stiri pe aceeasi tema

A murit Mario Sorin Vasilescu, unul dintre cei mai importanti profesori de yoga

Cristiana Petrariu Bota

Proprietarii de animale afectate de pesta porcina africana primesc despagubiri

Ioana Badulescu

Statiunea Techirghiol, in pericol! Namolul vindecator este amenintat cu disparitia

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult