Zgonea, reactie dupa ce Olguta Vasilescu a fost retinuta: Imi pare rau!
Politica

Presedintele Camerei Deputatilor pleaca in vizita in Croatia

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, va efectua miercuri si joi (15 – 16 aprilie) o vizită oficială în Republica Croația, la Zagreb, la invitația președintelui Parlamentului Republicii Croația, Josip Leko. Vizita constituie o nouă etapă în continuarea și aprofundarea dialogului parlamentar bilateral dintre cele două Parlamente și reprezintă un răspuns la vizită oficială în România a delegației parlamentare croate, condusă de Josip Leko, în noiembrie 2013, informeaza un comunicat de presa al Camerei Deputatilor.

Pe durata vizitei oficiale, delegația parlamentară română va avea întrevederi cu președintele Parlamentului Republicii Croația, Josip Leko, cu prim-viceprim-ministru și ministru de Externe, Vesna Pusic, cu alți membri ai Guvernului croat, precum și cu reprezentanți ai mediului de afaceri. De asemenea, delegația parlamentară română, condusă de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, urmează să fie primită de președintele Republicii Croația, E.S. Kolinda Gragar Kitarovic.

Din delegația parlamentară fac parte deputații Steluța-Gustica Cătăniciu (Grup PC-PLR), Dorel-Gheorghe Căprar (Grup PSD) și Giureci-Slobodan Ghera (Grupul minorităților naționale).

Stiri pe aceeasi tema

Cristian Tudor Popescu: Liviu Dragnea nu are inlocuitor in PSD. Nu-i va cere nimeni demisia

Cristiana Petrariu Bota

Dragnea: Scene de genul asta se vad la Mireasa Pentru Fiul Meu

Cristiana Petrariu Bota

ALEGERI IN PSD: Dragnea isi va anunta in weekend candidatura la sefia partidului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult