EMMANUEL MACRON
Politica

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va efectua o vizita in Romania

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va efectua o vizita in Romania, au declarat pentru Agerpres reprezentantii Administratiei Prezidentiale. Vizita lui Emmanuel Macron in Romania va avea loc in perioada urmatoare, transmite sursa citata.

Anuntul vizitei presedintelui Frantei in Romania vine in contextul intalnirii avute de Emmanuel Macron cu presedintele roman Klaus Iohannis la Bruxelles.

Klaus Iohannis l-a invitat, la Bruxelles, pe Macron sa viziteze Romania, iar presedintele francez a acceptat. Vizita va avea loc in perioada urmatoare, iar detaliile acesteia urmeaza sa fie stabilite.

Iohannis da asigurari ca Romania este stabila, chiar daca se schimba Guvernul

Dupa intrevederea cu Macron, Iohannis a declarat ca a avut o intalnire foarte buna cu omologul francez, cu care a discutat inclusiv despre Schengen.

„Am avut o prima intalnire asezata, bilaterala, cu presedintele Macron. Am abordat, intr-un timp foarte scurt, multe teme foarte importante pentru noi, pe colaborare si bilaterala, si in formate europene. Am discutat despre colaborari, de exemplu, pe Schengen. Am discutat despre colaborarea pe care o pregatim pentru sezonul cultural. Am discutat despre mult vehiculata directiva pe detasarea muncitorilor”, a afirmat Iohannis.

Totodata, Klaus Iohannis a precizat ca a convenit cu Macron sa lucreze impreuna pentru a intari formate europene.

Vezi si: Alegerile anticipate, o solutie la criza guvernamentala? Ce spune presedintele Klaus Iohannis

Articole asemănătoare

Dragnea il ironizeaza pe Iohannis pe adresa privind sefia SIE: O sa o citesc pana voi intelege, poate e nevoie de o dezbatere

Ioana Badulescu

Imaginea anului il are ca protagonist pe Klaus Iohannis si face ocolul internetului

Delia Ion

Ce datorii au PSD, PNL si PDL dupa ultimele campanii electorale

Lucy Ionesco