-4.6 C
România
26 ianuarie 2022
Klaus Iohannis
Politica

Presedintele Iohannis a fost la Colectiv, la 40 de zile de la tragedie

Președintele Klaus Iohannis a fost, miercuri, la #Colectiv, la implinirea a 40 de zile la tragedie. În paralel cu comemorarea victimelor tragediei de la clubul Colectiv trebuie îndreptat ceea ce nu funcționează corect în societatea românească, a declarat președintele Iohannis.

„Am fost în această dimineață, din nou, la locul tragediei de la clubul Colectiv. S-au împlinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat. Vreau în schimb ca, în anii ce vin, în paralel cu comemorarea victimelor și cu grija pentru supraviețuitori și familiile lor, să îndreptăm împreună ceea ce nu funcționează corect în societatea noastră, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Să ne rugăm cu toții pentru cei dispăruți! Fie ca amintirea victimelor să rămână veșnică în inimile noastre!”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Președintele și-a schimbat miercuri dimineață și fotografia de copertă de pe pagina sa de Facebook cu numele și anii celor care au murit în incendiul care a avut loc pe 30 octombrie la clubul Colectiv.

În urma tragediei din clubul bucureștean, 60 de persoane au murit. În unitățile medicale din București mai sunt internate 24 de victime ale incendiului, dintre care 3 pacienți în stare critică și 21 în stare stabilă. 28 de persoane rănite sunt internate în unitățile medicale din străinătate, potrivit Ministerului Sănătății.

Stiri pe aceeasi tema

Dragnea, despre declaratia ministrului Finantelor: Sa vorbesti in martie de taieri de cheltuieli mi se pare cam grabit

Cristiana Petrariu Bota

Laura Chiriac, numita consilierul premierului pe domeniul politicilor sociale

Cristiana Petrariu Bota

Cine va fi viitorul comisar european al Romaniei si ce portofolii sunt vizate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult