3.9 C
România
20 octombrie 2020
Klaus Iohannis: Nu mai avem vesnicele Breaking News-uri de certuri intre presedinte si premier
Politica

Presedintele Iohannis anunta ca nu l-a impus pe Marian Munteanu conducerii PNL

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se deliminteaza de alegerea PNL-ului de a merge in cursa electorala din luna iunie cu Marian Munteanu in calitate de candidat pentru Primaria Capitalei. Pozitia a fost prezentata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

”Presedintele Romaniei nu a propus, nu a sustinut si impus conducerii PNL aceasta candidatura, drept urmare nu este implicat in nici un fel in aceasta propunere. Decizia sustinerii lui Marian Munteanu apartine strict conducerii PNL in urma evaluarilor interne”, se arata in comunicatul oficial.

Marian Munteanu a semnat adeziunea pentru a deveni membru PNL, iar aceasta urmeaza sa fie validata de organizatia liberala a Sectorului 1.

Vezi si: Politica romaneasca, intre dezbateri irationale si incapacitatea de a aborda marile probleme

IPP cere PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Marian Munteanu a semnat adeziunea pentru a deveni membru PNL

Marian Munteanu a fost presedinte al Ligii Studentilor la inceputul anilor ’90. Ulterior, a fost primul presedinte al Aliantei Civice. in anul 2000, a avut o scurta aventura politica cu formatiunea lui Virgil Magureanu, fiind pe punctul de a candida la presedintia Romaniei.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Iohannis anunta un referendum pentru justitie, romanii urmand a se pronunta daca doresc continuarea luptei impotriva coruptiei

Ioana Badulescu

Tariceanu, despre invitarea in Senat a presedintelui Dumei de stat a Rusiei, Serghei Nariskin

Cristiana Petrariu Bota

Frauda la Sectorul 1? Imagini cu presupusi membri de partid umbland in sacii cu voturi, difuzate de Antena 3

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult