Presedintele Iohannis, despre declaratiile lui Dragnea: Sincer, nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 26, 2018 14:48

Presedintele Iohannis, despre declaratiile lui Dragnea: Sincer, nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui

Preşedintele Klaus Iohannis nu a dorit sa comenteze, marţi, ce decizie va lua cu privire la decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, aşa cum a cerut Curtea Constituţională, susţinând că îl interesează prea puţin criticile aduse de Liviu Dragnea în acest sens.

„Astăzi mai mult despre biciclete şi unitate, decât pentru altceva. Săptămâna trecută s-a terminat cu bine, mulţumesc”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat fiind ce decizie a luat cu privire la decretul de revocare a şefei DNA şi dacă s-a terminat săptămâna de lectură.

Citeste si: Dragnea vorbeste din nou despre suspendarea presedintelui Iohannis: Deja a stat neconstitutional de mult. Jocul cu hai sa mai citim e o bataie de joc la adresa CCR 

Cât priveşte declaraţiile lui Liviu Dragnea cu privire la o posibilă suspendare a şefului statului, deoarece a întârziat nepermis de mult în luarea deciziei, Iohannis a răspuns: „Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui”.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a spus, în ceea ce privește suspendarea președintelui Iohannis, în cazul în care nici săptămâna aceasta nu pune în aplicare decizia CCR, că nu este exclusă.

„Nu este exclusă pentru că deja a stat neconstituțional de mult, dacă se poate spune așa. Jocul cu stai să mai citim e o bătaie de joc la adresa CCR și la adresa Constituției”, a declarat Liviu Dragnea. Întrebat dacă ia în calcul să renunțe la șefia Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a spus clar că nu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.