Klaus Iohannis va candida pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei. Anuntul a fost facut la Sibiu
Breaking NewsPolitica

Presedintele Iohannis despre Dragnea: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator 

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Sibiu referitor la presupusa tentativă de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea că nu a fost informat niciodată despre așa ceva și a adăugat că „omul are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”.

”Nu am auzit niciodată despre așa ceva, dar cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”, a spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis participă la ședința Biroului Executiv al PNL care are loc la hotel Hilton din Sibiu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat într-o emisiune la Antena 3 că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetățeni străini venind în România cu acesta scop, la inițiativa unui om celebru în lume.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazați la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD spunea că știe cine e în spatele acțiunii, dar nu a făcut public numele.

Articole asemănătoare

Vlad Voiculescu, dupa ce Valcov a publicat fisa medicala a unui protestatar: Este inuman si ilegal. Sper ca omul caruia i-au fost calcate in picioare drepturile fundamentale sa depuna plangere penala

Ioana Badulescu

Grecia, la rascruce de drumuri. Turismul si companiile elene, pe marginea prapastiei

Lucy Ionesco

Marea Britanie poate parasi UE! BREXIT a fost adoptat de Parlamentul britanic, articolul 50 va fi declansat pana la sfarsitul lunii

Lucy Ionesco