Presedintele Iohannis, intalnire cu Guvernul si partidele pe tema consecintelor Brexit asupra Romaniei

Bogdan
By Bogdan iunie 30, 2016 15:48

Presedintele Iohannis, intalnire cu Guvernul si partidele pe tema consecintelor Brexit asupra Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va avea o noua intalnire, saptamana viitoare, cu Guvernul, guvernatorul BNR si partidele parlamentare, pentru a discuta despre consecintele Brexit asupra Romaniei si masurile care se impun in acest context.

Intr-un comunicat transmis de Administratia Prezidentiala se arata ca presedintele i-a invitat luni, incepand cu ora 17:00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si pe liderii partidelor parlamentare, pentru a doua runda de consultari pe tema situatiei create in urma referendumului din Marea Britanie.

“Asa cum a anuntat inca de la finalul saptamanii trecute, presedintele Romaniei doreste sa ii informeze pe participantii la intalnire cu privire la concluziile Consiliului European, care a avut loc la Bruxelles, in perioada 28 – 29 iunie. In cadrul consultarilor, presedintele Klaus Iohannis va propune infiintarea unui grup de lucru, care sa evalueze impactul deciziei Marii Britanii asupra tarii noastre, sa identifice masurile care se impun in acest context, cat si oportunitatile care pot aparea pentru Romania in situatia creata”, se arata incomunicatul de presa.

Iti recomandam si: Un nou referendum in Marea Britanie? Parlamentul European cere iesirea IMEDIATA a Regatului Unit din UE, Guvernul britanic anunta cresterea taxelor

Scandal in Parlamentul European. Nigel Farage, huiduit dupa un discurs sfidator: Acum nu mai radeti, nu?

Ce sanse sunt ca Scotia sa obtina independenta si sa ramana in Uniunea Europeana

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.