Iohannis critica legea privind autonomia Tinutului Secuiesc: Este inadmisibil asa ceva. Jó napot kivanok, PSD! (Va doresc o zi buna, PSD)
Breaking News

Presedintele Iohannis: Plafonarea la 10.000 de cazuri e mult prea sus. Va cer respectarea masurilor si rabdare

Presedintele Klaus Iohannis a declar, vineri, ca Romania inregistreaza „o plafonare vizibila a numarului de infectari noi” la 10.000 de cazuri pe zi si a atras atentia ca „va trebui sa avem rabdare doua sau trei saptamani” pentru ca masurile impuse de Guvern sa isi faca efectul.

Iohannis a facut mai multe observatii in ce priveste masurile luate de autoritati in starea de alerta si a vorbit despre o plafonare a numarului de cazuri noi, dar a admis ca aceasta plafonare in jurul a 10.000 de cazuri nu este de ajuns.

Klaus Iohannis a facut vineri apel la romani sa respecte si noul set de reguli impuse de guvern, precizand ca masurile luate de in octombrie s-au dovedit a fi eficiente, inregistrandu-se o plafonare a numarului de noi cazuri de infectare cu coronavirus.

„Avem un impact al setului de masuri impuse de guvern in octombrie. Avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi. Asta e veste buna. Trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca plafonarea la 10.000 e mult prea sus. Va cer respectarea masurilor si rabdare. Va trebui sa asteptam 2-3 saptamani pana noile masuri vor produce efectele dorite”, a declarat presedintele in declaratia de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

 

Stiri pe aceeasi tema

Discursul lui Donald Trump despre starea natiunii, primit cu scepticism atat de opozitia democrata, cat si de un numar crescand de republicani

Cristiana Petrariu Bota

BREXIT – Marea Britanie a inceput negocierile pentru iesirea din Uniunea Europeana

Ioana Badulescu

Motivele pentru care Marea Britanie vrea sa plece din Uniunea Europeana

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult