Presedintele Iohannis si patriarhul Daniel au avut o discutie privata la Resedinta Patriarhala

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 15, 2017 12:38

Presedintele Iohannis si patriarhul Daniel au avut o discutie privata la Resedinta Patriarhala

Presedintele Klaus Iohannis si Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane au avut o intalnire, marti, la Resedinta Patriarhala, informatie confirmata de Administratia Prezidentiala, care a precizat ca a fost o vizita privata.

In cadrul intalnirii, Klaus Iohannis si patriarhul Daniel au discutat despre manifestarile organizate cu prilejul centenarului Unirii si despre sfintirea Catedralei Nationale.

Iohannis a discutat cu patriarhul Daniel despre actualul stadiu al lucrarilor la Catedrala Nationala si s-a convenit ca ziua cea mai potrivita pentru sfintirea ei este ziua Sfantului Apostol Andrei, 30 noiembrie, a precizat purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu.

“Din perspectiva Bisericii Ortodoxe este un an extrem de important si este legat inclusiv de sfintirea Catedralei Nationale. S-a luat in discutie actualul stadiu al lucrarilor la Catedrala Nationala si s-a convenit ca ziua cea mai potrivita pentru sfintirea ei este ziua Sfantului Apostol Andrei, 30 noiembrie si nu 1 decembrie, cum se vorbea pana acum”, a spus Banescu.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.