O altfel de Prima Doamna, eliberata de complexul Elena Ceausescu
Politica

Presedintele Iohannis si sotia sa au participat la slujba de Inviere la Biserica romano-catolica „Sf. Treime” din Sibiu

Președintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat, sâmbătă seara, la Biserica romano-catolică „Sf. Treime” din Piața Mare din Sibiu la slujba de Înviere. Cei doi au ajuns cu puțin înainte de ora 21.00. 

Carmen și Klaus Iohannis au coborât din mașină în Piața Mică și au parcurs pe jos câțiva metri până în Piața Mare, la Biserică, ei fiind aplaudați de oamenii prezenți în centrul Sibiului.

Klaus Iohannis le-a spus celor prezenți: „Vă doresc sărbători fericite”, apoi a intrat în lăcalul de cult.

Președintele Klaus Iohannis este de religie luterană, iar soția sa este romano-catolică. Cei doi participă de mulți ani la slujbă la Biserica „Sf. Treime”, unde prima doamnă cântă și în cor alături de alte femei.

La ora transmiterii acestei știri, Biserica Romano-Catolică din Piața Mare este plină de oameni, veniți pentru slujba de Înviere, care va fi oficiată în trei limbi: română, germană și maghiară.

Stiri pe aceeasi tema

Dragnea: Daca Iohannis va refuza si aceste doua propuneri de ministri, vom lua o decizie mai apasata

Cristiana Petrariu Bota

Ministrul de Externe nu este de acord cu desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei din Israel la Ierusalim

Ioana Badulescu

Dragnea il ironizeaza pe afaceristul care a construit 1 metru de autostrada: Niste smecheri, fac circ!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult