Presedintele Lions Clubs International, Naresh Aggarwal, se intalneste cu liderii Districtului Lions 124 Romania
Comunicate

Presedintele Lions Clubs International, Naresh Aggarwal, se intalneste cu liderii Districtului Lions 124 Romania

Preşedintele Lions Club Internaţional Dr. Naresh Aggarwal se afla in România pentru a se întâlni cu membrii Lions din România, conduşi în acest an de Guvernatorul Districtului, Dr. Ion Antonio Tache.

Dr. Naresh Aggarwal a susţinut, vineri seara, o conferinţă de presă la Hotelul JW Marriott, după întâlnirea sa cu liderii Districtului Lions 124 România.

Cu prilejul vizitei în România, Dr. Naresh Aggarwal va vizita Centrul pentru copii de la Mogoşoaia – proiect sprijinit de Lions România, va participa la acţiunea de testare gratuită a glicemiei organizată de clubul Lions din Ploieşti şi va conduce în seara aceleiaşi zile ceremonia de primire de noi membri de către clubul Lions din Buzău.

Înfiinţată în anul 1917, Lions Club Internaţional este cea mai mare organizaţie de servicii de voluntariat din întreaga lume, având în prezent un număr de aproape 1.400.000 membri, din care aproximativ 1330 în România. Călăuziţi de-a lungul timpului de deviza We serve, voluntarii din întreaga lume, prin acţiunile de impact pe care le realizează, contribuie la ajutorarea semenilor din comunităţile în care trăiesc şi participă activ la evenimente ori de câte ori acest lucru este posibil. Anul 1990 este anul în care în România se constituie primele cluburi Lions, acum organizaţia având 65 de cluburi prezente în aproape toată ţara.

Aceste informaţii nu reprezintă neapărat cifre, ci înseamnă idei şi acţiuni izvorâte din dorinţă de a dărui ajutor şi încredere oamenilor care, într-un moment al vieţii, au mare nevoie de susţinerea celor din jur. Prin întreaga activitate derulată, Cluburile Lions s-au implicat în acţiuni caritabile cu impact pentru comunitate: acţiuni pentru susţinerea sănătăţii, pentru susţinerea învăţământului, acţiuni sociale şi culturale.

Related posts

MedLife a preluat pachetul majoritar la Spitalul Humanitas din Cluj

Ioana Badulescu

Cosmetic Plant va livra catre Auchan 30 de produse cosmetice dintre cele mai vandute

Lucy Ionesco

Conferinta Nationala Zilele Clinicii III Medicale „Prof. Dr. Ion Enescu” are loc intre 23 si 25 noiembrie la Iasi

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult