Președintele SUA Donald Trump a ajuns la Londra, in prima vizita oficiala in Marea Britanie de la castigarea alegerilor prezidentiale

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iulie 13, 2018 10:10

Președintele SUA Donald Trump a ajuns la Londra, in prima vizita oficiala in Marea Britanie de la castigarea alegerilor prezidentiale

Președintele SUA Donald Trump și soția sa Melania au ajuns, joi după-amiază, la Londra, în prima vizită oficială în Marea Britanie de la câștigarea alegerilor prezidențiale.

În cursul serii, cuplul prezidențial american a fost întâmpinat de premierul Theresa May la Palatul Blenheim, la o cină cu 150 de invitați la care au discutat despre schimburile comerciale post-Brexit, informează BBC News.

În timpul zilei, când președintele Statelor Unite a ajuns în Marea Britanie, numeroși protestatari s-au adunat în fața reședinței ambasadorului american la Londra, unde Donald și Melania Trump își vor petrece noaptea.

La protest au fost mobilizate forțele de ordine, însă liderul american a afirmat că nu îl deranjează protestele și că britanicii „îl plac foarte mult.”

„Cred că ei sunt de acord cu mine în ceea ce privește imigrația. Vedeți ce se întâmplă în lume din cauza migrației. Cred că de-asta a avut loc Brexitul”, a delcarat Trump jurnaliștilor.

Citeste si: Agenda vizitei lui Donald Trump in Marea Britanie. Intalnirea cu Theresa May va fi urmata de o conferinta de presa, dupa care Trump va merge la Castelul Windsor

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.