STELIAN TANASE TVR
Social

Presedintele TVR cere ajutorul Presedintelui Romaniei

Stelian Tanase, directorul general al SRTV, i-a trimis luni o scrisoare lui  Klaus Iohannis, prin care ii solicita Presedintelui Romaniei sa intervina pentru salvarea institutiei pe care o conduce.

E o scrisoare scurtă, de o pagină jumate, 2300 de semne şi sper să avem un răspuns. Scrisoarea a fost trimisă joi. Ieri (luni,) i-am trimis-o din nou, că s-a făcut obiecţia că nu are număr de ordin. Eu o consideram o scrisoare privată. Nu e o scrisoare deosebită, e foarte calmă şi liniştită”, a precizat Stelian Tănase, in cadrul audierii de astazi de la Comisia de Cultură a Camerei Deputatilor.

„Este urgent, domnule preşedinte, să interveniţi cu marea dumneavostră autoritate pentru a salva o instituţie esenţială într-o societate europeană modernă. Vă solicit, aşadar, să puneţi pe agenda dumneavoastră şi aşa încărcată un punct referitor la ce v-am scris mai sus, privind situaţia televizunii şi datoriile. Vă rog ca în întâlnirile cu politicienii şi şefii instituţiilor statului să le amintiţi situaţia gravă a SRTV şi să le cereţi să iasă din indiferenţa manifestată în atâtea prilejuri. E timpul să se ia măsurile care se cuvin. Cred că acesta este ultimul moment când se mai poate interveni pentru a salva Televiziunea publică”, a precizat Stelian Tănase, în scrisoarea trimisa.

Stiri pe aceeasi tema

Stelian Tanase este candidatul oficial PNL pentru functia de presedinte al TVR

Bogdan

Vasile Turcu a incercat sa se sinucida in vila de pe str. Nicolae Caranfil din Bucuresti. Acum este in coma la spital

Cristiana Petrariu Bota

Firme de avocatura din Bucuresti ar fi adus un prejudiciu de peste 18 mil. de lei prin intrarea in insolventa a unei societati

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult