Presedintele TVR cere ajutorul Presedintelui Romaniei

Corina Alexandru
By Corina Alexandru februarie 10, 2015 16:22

Presedintele TVR cere ajutorul Presedintelui Romaniei

Stelian Tanase, directorul general al SRTV, i-a trimis luni o scrisoare lui  Klaus Iohannis, prin care ii solicita Presedintelui Romaniei sa intervina pentru salvarea institutiei pe care o conduce.

E o scrisoare scurtă, de o pagină jumate, 2300 de semne şi sper să avem un răspuns. Scrisoarea a fost trimisă joi. Ieri (luni,) i-am trimis-o din nou, că s-a făcut obiecţia că nu are număr de ordin. Eu o consideram o scrisoare privată. Nu e o scrisoare deosebită, e foarte calmă şi liniştită”, a precizat Stelian Tănase, in cadrul audierii de astazi de la Comisia de Cultură a Camerei Deputatilor.

„Este urgent, domnule preşedinte, să interveniţi cu marea dumneavostră autoritate pentru a salva o instituţie esenţială într-o societate europeană modernă. Vă solicit, aşadar, să puneţi pe agenda dumneavoastră şi aşa încărcată un punct referitor la ce v-am scris mai sus, privind situaţia televizunii şi datoriile. Vă rog ca în întâlnirile cu politicienii şi şefii instituţiilor statului să le amintiţi situaţia gravă a SRTV şi să le cereţi să iasă din indiferenţa manifestată în atâtea prilejuri. E timpul să se ia măsurile care se cuvin. Cred că acesta este ultimul moment când se mai poate interveni pentru a salva Televiziunea publică”, a precizat Stelian Tănase, în scrisoarea trimisa.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.