RCA 2015. PRETURI RCA 2015. SCUMPIRE EXPLOZIVA la polita RCA. Constanta va avea cele mai mari preturi
Economie

Preturile RCA, corelate cu valoarea daunelor produse de asigurati

Tarifele RCA vor fi corelate cu valoarea daunelor. Astfe, poliţele RCA vor fi calculate în functie de daunele produse de fiecare categorie de asiguraţi, a anunţat preşedintele Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, citat de zf.ro.

Acest lucru înseamnă că vor creşte sau se vor reduce în funcţie de numărul şi valoarea pagubelor provocate de şoferi. Până acum, tarifele poliţelor variau în funcţie de vârsta şi de istoricul accidentelor fiecărui şofer în parte. Modificarea normelor privind poliţele de răspundere civilă auto a fost făcută de ASF după protestele transportatorilor, de la sfârşitul anului trecut.

Totodată, autoritatea a decis ca asiguratorii să poată emite şi poliţe RCA care nu conţin carte verde, pentru vehiculele care nu pot circula în afara României. În această categorie se pot încadra mijloacele de transport în comun sau tractoarele cu regim special de înmatriculare.

Stiri pe aceeasi tema

Noua bancnota de 20 de EURO din seria Europa va fi pusa in circulatie din 15 noiembrie 2015

Corina Alexandru

Investitorii de la BVB care au vandut miercuri actiunile cumparate marti au facut superprofit

Ioana Badulescu

TAXA AUTO 2016. Calculator ANAF online pentru Timbrul de Mediu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult