10.6 C
România
26 octombrie 2020
RCA 2015. PRETURI RCA 2015. SCUMPIRE EXPLOZIVA la polita RCA. Constanta va avea cele mai mari preturi
Economie

Preturile RCA, corelate cu valoarea daunelor produse de asigurati

Tarifele RCA vor fi corelate cu valoarea daunelor. Astfe, poliţele RCA vor fi calculate în functie de daunele produse de fiecare categorie de asiguraţi, a anunţat preşedintele Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, citat de zf.ro.

Acest lucru înseamnă că vor creşte sau se vor reduce în funcţie de numărul şi valoarea pagubelor provocate de şoferi. Până acum, tarifele poliţelor variau în funcţie de vârsta şi de istoricul accidentelor fiecărui şofer în parte. Modificarea normelor privind poliţele de răspundere civilă auto a fost făcută de ASF după protestele transportatorilor, de la sfârşitul anului trecut.

Totodată, autoritatea a decis ca asiguratorii să poată emite şi poliţe RCA care nu conţin carte verde, pentru vehiculele care nu pot circula în afara României. În această categorie se pot încadra mijloacele de transport în comun sau tractoarele cu regim special de înmatriculare.

Stiri pe aceeasi tema

Cine sunt miliardarii anului 2019. Cei mai bogati 500 de oameni din lume si-au marit averile cumulate cu 25 la suta

Cristiana Petrariu Bota

Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 3,41%, cel mai mare nivel inregistrat din februarie 2014

Ioana Badulescu

Suprematia dolarului, contestata de UE. Intre timp, SUA face presiuni pentru eliminarea Iranului din reteaua globala de plata SWIFT

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult