PRIMA CASA 2017: 500 de romani acceseaza zilnic acest program de creditare

Delia Ion
By Delia Ion mai 14, 2017 15:28

PRIMA CASA 2017: 500 de romani acceseaza zilnic acest program de creditare

PRIMA CASA 2017. Romanii aflati in cautarea unei solutii pentru achizitia unui apartament nou apeleaza tot mai mult la creditul “Prima Casa”. Cifrele oferite de bancile care aua doptat acest program de finantare demnstreaza ca 500 de persoane depun zilnic actele pentru o locinta achizitioanat prin Prima Casa.

PRIMA CASA 2017. Bancherii incearca ins sa traga un semnal de alarma in privinta costurilor acestui tip de credit. Chiar daca in acest moment Prima Casa este cel mai accesibil credit pentru cei aflati in cautarea unui apartament sau a unei case, clientii ar trebui sa se gandeasca foarte bine inainte de a accesa un imprumut pentru 20 sau 30 de ani ale carui dobanzi ar putea creste considerabil la un moment dat.

PRIMA CASA 2017. Prima Casa, cel mai popular program de creditare din Romania, a ajuns la un maxim istoric, potrivit Fondului National de Garantare. Sunt 500 de solicitari noi, in medie, zilnic. Daca facem un calcul scurt vedem ca in fiecare ora dintr-un program normal de lucru peste 60 de romani semneaza o cerere pentru un credit Prima Casa.

Ca sa faca fata solicitarilor, Fondul National de Garantare si-a prelungit programul in weekend si a suplimentat numarul de angajati. Clientii care vor sa acceze un credit Prima Casa primesc cel mult 57.000 de euro, pentru o locuinta mai veche de opt ani sau 66.000 pentru una noua.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.