Prima declaratie publica a lui Kovesi dupa dezvaluirile facute de Sebastian Ghita

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 9, 2017 14:28

Prima declaratie publica a lui Kovesi dupa dezvaluirile facute de Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, se intalneste, luni, cu procurorul general Augustin Lazar, cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu. Imediat ce a ajuns la Ministerul Justitiei, jurnalistii au asaltat-o cu intrebari pe Laura Codruta Kovesi cu privire la acuzatiile lui Ghita.

UPDATE: Laura Codruta Kovesi a declarat, dupa discutia cu ministrul Justitiei, ca teza sa de doctorat este corecta si ca reprezinta un subiect inchis.

”Teza mea de doctorat este corecta. A fost verificata de două ori. Din punctul meu de vedere, subiectul este inchis”, a spus Laura Codruta Kovesi.

Kovesi nu a dorit, insa, sa comenteze “atacurile unui inculpat fugar”, cu referire la cele mai recente dezvaluiri facute de fostul deputat Sebastian Ghita. “Nu comentez declaratiile unui inculpat fugar, un om care are mai multe dosare penale”.

Laura Codruta Kovesi a mai spus ca toate atacurile din ultima perioada vin din partea unor oameni care au dosare penale.

“Am sa va raspund tuturor intrebarilor la finalul intalnirii”, le-a spus sefa DNA jurnalistilor, iritata de intrebarile lor.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.