Prima sedinta a Parlamentului a fost condusa de un deputat AUR
Politica

Prima sedinta a Parlamentului a fost condusa de un deputat AUR

Prima sedinta a Camerei Deputatilor a fost condusa de un deputat AUR. Este vorba despre decanul de varsta al parlamentarilor din actuala legislatura, Lucian Feodorov, deputat AUR, asistat de patru secretari de sedinta, doi secretari de la AUR, unul de la PSD si unul de la USR. 

Lucian Feodorov are 78 de ani si este cel mai in varsta deputat. Este fost subprefect al judetului Botosani in perioada CDR, pana in 2000, si a fost ales deputat pe listele AUR in judetul Botosani.

Potrivit regulamentului Parlamentului, prima sedinta a Camerei Deputatilor si a Senatului este condusa de decanul de varsta.

Articolul 2, din Regulamentul Camerei Deputatilor:

„Pana la alegerea Biroului permanent lucrarile Camerei Deputatilor sunt conduse de cel mai in varsta deputat, in calitate de presedinte de varsta, asistat de cei mai tineri 4 deputati, in calitate de secretari.”

Aflat la tribuna presedintelui Camerei Deputatilor, Lucian Feodorov a citit regulamentul sedintei. Ulterior, acesta si-a tras masca sub barbie.

Si senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a preferat sa nu poarte masca in plenul Senatului.

Stiri pe aceeasi tema

De ce premierul Dancila nu-l da afara pe Darius Valcov din functia de consilier de stat

Ioana Badulescu

Viorica Dancila, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie: Fac apel la solidaritate si unitate, valori care trebuie redefinite la nivelul societatii

Ioana Badulescu

Legea defaimarii a trecut de deputati. Defaimarea pe Facebook sau in presa, amendata cu 100.000 de lei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult