Prima vizita medicala a lui Klaus Iohannis arata ca presedintele este apt din punct de vedere medical

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 5, 2015 14:29

Prima vizita medicala a lui Klaus Iohannis arata ca presedintele este apt din punct de vedere medical

Prima vizita medicala a lui Klaus Johannis arata ca presedintele Romaniei este apt din punct de vedere medical. O comisie multidisciplinara din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila a intocmit un raport medical care cuprinde concluziile evaluarilor medicale la care a fost supus Presedintele Romaniei.

Potrivit comunicatului de presa al Administratiei Prezidentiale, Klaus Johannis a efectuat analizele medicale anuale, medicii examinatori stabilind ca este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei pe care o exercita.

Citeste si: „Ma cheama Mitica. Palaria si paltonul dumneavoastra” in varianta Iohannis

Primul om in stat a efectuat vizita medicala, in calitate de Presedinte al Romaniei, pentru prima data de la preluarea mandatului, in decembrie 2014.

“In conformitate cu hotararea CSAT nr. 166 din 2006, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila. Potrivit raportului medical, vizita medicala anuala a fost facuta de o comisie multidisciplinara care apreciaza ca Presedintele Romaniei este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei”, se arata in comunicatul publicat pe site-ul presidency.ro.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.