Prima vizita medicala a lui Klaus Johannis arata ca presedintele este apt din punct de vedere medical
Politica

Prima vizita medicala a lui Klaus Iohannis arata ca presedintele este apt din punct de vedere medical

Prima vizita medicala a lui Klaus Johannis arata ca presedintele Romaniei este apt din punct de vedere medical. O comisie multidisciplinara din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila a intocmit un raport medical care cuprinde concluziile evaluarilor medicale la care a fost supus Presedintele Romaniei.

Potrivit comunicatului de presa al Administratiei Prezidentiale, Klaus Johannis a efectuat analizele medicale anuale, medicii examinatori stabilind ca este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei pe care o exercita.

Citeste si: „Ma cheama Mitica. Palaria si paltonul dumneavoastra” in varianta Iohannis

Primul om in stat a efectuat vizita medicala, in calitate de Presedinte al Romaniei, pentru prima data de la preluarea mandatului, in decembrie 2014.

„In conformitate cu hotararea CSAT nr. 166 din 2006, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila. Potrivit raportului medical, vizita medicala anuala a fost facuta de o comisie multidisciplinara care apreciaza ca Presedintele Romaniei este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei”, se arata in comunicatul publicat pe site-ul presidency.ro.

Stiri pe aceeasi tema

Catalin Predoiu va fi presedinte unic al PNL Bucuresti, a anuntat Blaga

Cristiana Petrariu Bota

Dragnea il ameninta pe presedintele Iohannis cu suspendarea: Daca vom considera ca e bine pentru tara sa il suspendam, n-o sa am nicio ezitare

Cristiana Petrariu Bota

Un liberal cere mai putine zile libere: Romania nu-si permite atatea zile libere, va afecta negativ PIB-ul

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult