Familiile care implinesc 25 de ani de casatorie vor primi un premiu in valoare de 1.000 de lei
Social

Primaria Bucuresti, aproape de colaps? Salarii blocate si regii precum RATB sau RADET in faliment

Primaria Generala a Capitalei nu este intr-o situatie foarte confortabila, dupa arestarea primarului Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita. Avocatul Gheorghe Piperea a comentat situatia dramatica in care se afla Administratia Capitalei, afirmand ca nu este vorba doar de blocaje de plata, ci si de regii in faliment, precum RADET sau RATB.

„Nu e vorba numai de salarii ori blocaje de plata determinate de aceasta situatie neplacuta, e vorba de faptul ca marile regii din Bucuresti, care se ocupa de utilitati publice, RATB, RADET, sunt in faliment, printre altele, si pentru ca Primaria nu a furnizat la timp subventiile necesare”, a spus avocatul Gheorghe Piperea.

Angajatii Primariei Capitalei isi vor primi salariile in cursul acestei saptamani, a declarat viceprimarul Bucurestiului Cornel Pieptea. El a mai sps ca in aceasta saptamana lucrurile se vor debloca la Primaria Capitalei.

Stiri pe aceeasi tema

Piedone si alti doi functionari din Primaria Sector 4, retinuti si prezentati pentru arestare preventiva

Cristiana Petrariu Bota

Carmen Marinescu, presedinta Tribunalului Olt, retinuta pentru luare de mita de la o ruda a lui Bercea Mondial

Cristiana Petrariu Bota

Diana Enache si Carmen Irina Oprita au murit in club Colectiv tinandu-se de mana

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult