-3.4 C
România
19 ianuarie 2022
RADET
Stiri locale

Primaria Capitalei si RADET, in haos. Ce se intampla cu caldura si apa calda. Primarul Capitalei: Baga-mi-as ****

Primaria Capitalei si RADET sunt in haos dupa ce s-a aflat ca furnizarea apei calde și a căldurii ar putea fi întreruptă. Dar producătorul de energie termică ELCEN susține că NU mai există acest pericol. Europa FM a încercat să afle care e situația reală. O misiune aproape imposibilă, câtă vreme nici primarul general nu înțelege anunțul RADET. 

Care a fost șirul evenimentelor:

Reprezentanții RADET anunță încă o dată, vineri dimineață, în conferință de presă, că locuitorii Capitalei vor rămâne fără agent termic, cel mai probabil într-o săptămână.

Președintele Consiliului de Administrație, Gabriel Dumitrașcu, susține că acest lucru este inevitabil în condițiile în care nu a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli ale RADET.

Ieri Romgaz anunța într-un comunicat că de luni nu va mai furniza gaz pentru producătorul de energie termică, ELCEN, din cauza unei datorii de 300 de milioane de lei. Doar că directorul ELCEN, Marcel Nicolăescu, spune că bucureștenii vor primi apă caldă și căldură toată iarna – pentru că ar fi ajuns la un acord cu ROMGAZ:

Europa FM a încercat timp de trei ore să obțină un punct de vedere clar de la Primăria Capitalei – în subordinea căreia se află RADET. Inițial, colegul nostru Valentin Chisoceanu a fost plimbat de angajatele primăriei de la un birou la altul.

Până la urmă, primarul interimar, Marin Ștefănel Dan a răspuns la telefon.

Cum primarul nu a răspuns totuși la întrebarea dacă și de când se va opri apa caldă în București, colegul nostru l-a rugat pe primar să revină cu explicațiile: ”Băga-mi-aș **** în ei”, a reacționat nervos primarul Marin Ștefănel Dan, după care a închis telefonul.

Asculta aici declaratia audio

Stiri pe aceeasi tema

Sistemul de limitare a vitezei va fi instalat pe toate masinile din Europa. Acesta va cobori automat viteza masinii si o va adapta limitei legale

Cristiana Petrariu Bota

Accident grav in Cluj. Un tanar a murit la intrarea in Dej dinspre Somcut, alte 4 persoane au fost ranite

Delia Ion

Balul Vienez de la Timisoara, editia 2014, in 5 decembrie la Teatrul National. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult