TVR
Social

Primaria Capitalei vrea sa construiasca spitalul metropolitan pe un teren apartinand Televiziunii Romane

Primaria Capitalei vrea sa construiasca spitalul metropolitan pe un teren apartinand Televiziunii Romane. Consilierii generali au votat, miercuri, un proiect prin care cer Guvernului un teren in suprafata de 4,6 hectare pe care ar putea fi construit spitalul metropolitan. Solicitarea merge la Guvern deoarece terenul apartine Societatii Romane de Televiziune.

Prin proiectul votat de consilieri, Primaria cere Guvernului sa emita o hotarare pentru transmiterea imobilului situat in Sos. Pipera nr. 63-65, Sector 2, din domeniul public al statului si administrarea Societatii Romane de Televiziune in domeniul public al Municipiului Bucuresti si administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Primaria Bucuresti si autoritatile din Ilfov vor construi un spital metropolitan cu 2.000 de paturi

Proiectul a fost votat cu 43 de voturi „pentru” (PSD, ALDE, PMP si USB), 1 abtinere (PNL) si 7 voturi „impotriva” (PNL).

„Alegerea s-a bazat pe faptul ca amplasamentul este usor accesibil atat cu mijloace de transport in comun (metrou, autobuz, tramvai), cat si cu mijloace auto, fiind situat pe o artera de penetratie in Bucuresti, are in imediata proximitate toate retelele de utilitati necesare acestui tip de proiect si, fiind in proprietatea statului nu presupune nici costuri de achizitionare si nici exproprieri”, a declarat Gabriela Firea.

Despre noul spital, edilul a spus ca va fi unul ultramodern, conform standardelor europene, cu aproximativ 2.000 de paturi.

Stiri pe aceeasi tema

Proteste cu peste 10.000 de oameni in Bucuresti si in tara din cauza modificarilor la Codul de Procedura Penala

Ioana Badulescu

MApN angajeaza soldati si gradati. Ce conditii trebuie indeplinite si cand se fac inscrierile

Delia Ion

Radu Mazare si Sorin Strutinsky, in arest la domiciliu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult