APARTAMENTE BUCURESTI
Stiri locale

Primarul Capitalei a anuntat ca Bucurestiul va avea sase cartiere noi de locuinte

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a acordat  o declaratie la unul dintre posturile tv importante in care a venit cu vesti bune pentru tinerii aflati in cautarea unui apartament cu conditii medii dar la preturi sub cele existente in acest moment pe piata imobiliara.

Firea a anuntat ca in curand va incepe construirea a sase noi cartiere in Bucuresti in locatii aflate in acest moment in patromoniul capitalei.

 

„Avem 11 locatii identificate deja, teren care este in partimoniul municipalitatii. Din aceste 11 locatii, vom alege sase pentru cartiere noi. (…) intr-un timp foarte scurt, vom putea veni cu planul in fata dumneavoastra si in ceea ce priveste cifrele. Sunt suprafete mai mari si suprafete mai mici. Cartierele nu vor avea toate facilitatile, dar vor avea strictul necesar. Vor fi doua posibilitati: ori inchiriere pentru tineri pana in 35 de ani sau pe modelul ANL – chirie cu posibilitate de cumparare. Ele se adreseaza cazurilor sociale si tinerilor pana in 35 de ani. (…) Vrem sa eliminam aceste suprafete care au fie un litigiu fie un contract de concesionare si vrem sa fie certe aceste locatii pentru a putea construi. (…) Apartamentele de la primarie vor fi la jumatate de pret, in comparatie cu cele ale dezvoltatorilor privati. (…) Primaria Capitalei nu va intra intr-un conflict cu dezvoltatorii pentru ca noi ne adresam unei nise care niciodata nu va accesa un apartament de pe piata privata imobiliara”, a spus Firea vineri seara, in direct la Antena 3.

Stiri pe aceeasi tema

MOS NICOLAE 2015 LA IASI. Cadouri si povesti de Mos Nicolae

Cristiana Petrariu Bota

Dezbaterea „The World after Brexit and Trump” are loc la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Spitalul Judetean din Constanta, restrictionat vizitatorilor din cauza cresterii cazurilor de gripa

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult