-0.5 C
România
28 ianuarie 2023
Gabriela Firea
Politica

Primarul Capitalei cere mobilizarea angajatilor la santierul Piata Sudului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cere mobilizarea angajatilor la santierul Piata Sudului, in conditiile in care stadiul actual de realizare a lucrarilor este de 63%. Intr-o scrisoare deschisa adresata de Gabi Firea constructorului de la santierul Piata Sudului, se atrage atentia ca nefinalizarea lucrarilor la termenul stabilit, respectiv luna aprilie 2017, ar putea duce la denuntarea unilaterala a contractului din vina executantului.

„Dorim sa va atragem atentia in modul cel mai serios cu putinta ca in cazul in care nu observam progresul pe care il asteptam, exista parghii contractuale prin care sa denuntam unilateral contractul din culpa exclusiva a executantului si ca suntem determinati sa apelam la acestea daca situatia nu se va imbunatati”, sustine Gabriela Firea in scrisoarea deschisa transmisa asocierii Astaldi SPA – Euroconstruct Trading 98 SRL – RCV Global Group SRL

Primarul Capitalei precizeaza ca stadiul actual de realizare a lucrarilor este de 63% si cere mobilizarea angajatilor pentru a lucra intr-un ritm alert. Edilul mai precizeaza ca in cadrul intanirilor de management, reprezentantii legali ai asocierii au declarat termene de finalizare partiale in luna decembrie 2016 pentru pasajul rutier si aprilie 2017 pentru finalizarea pasajelor pietonale si restabilirea totala a circulatiei.

„Proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere Piata Sudului este realizat din fonduri europene si dorim sa va atragem atentia ca nefinalizarea la termenul asumat a lucrarilor de constructie si depasirea duratei de implementare au ca efect restituirea tuturor sumelor rambursate catre Beneficiar de catre AMPOR, in temeiul contractului de finantare”, mai precizeaza Gabriela Firea.

Related posts

PSD si Pro Romania vor merge cu o propunere de premier comuna la Cotroceni, in persoana lui Remus Pricopie

Lucy Ionesco

ALEGERI LOCALE 2016. Ludovic Orban, validat de PNL pentru Primaria Capitalei

Lucy Ionesco

Sondaj Avangarde: Cota de incredere a romanilor in guvernul PSD-ALDE condus de Mihai Tudose este in scadere

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult