Stiri locale

Primarul din Navodari ar fi taiat cablul TV din oras ca sa nu se vada un reportaj Antena 3 despre Tabara din Navodari

Pare incredibil, insa primarul din Navodari este acuzat ca ar fi taiat cablul TV din oras. Primarul de acolo ar fi dat ordin să se taie cablul TV pentru ca oamenii să nu vadă ancheta colegilor noştri de la „În Premieră” despre cum tabăra din Năvodari a ajuns o ruină şi o ţintă pentru rechinii imobiliari.

Contactat de Antena 3, primarul din Năvodari a închis iniţial telefonul, când a auzit despre ce este vorba. Alex Nedea, jurnalistul Antena 3 care a realizat ancheta despre tabăra Năvodari, a explicat:

„Noi avem emisiunea la 9 seara. La 7, am primit un telefon din Năvodari şi mi s-a spus că, din surse sigure, primarul urmează să taie cablul în tot oraşul. Părea o glumă. Nu credeam că există o mică Coreea de Nord în România. Adică să fie cineva în stare să taie cablul într-un oraş întreg. Nu am crezut, dar la ora 9 fără 10 oamenii m-au sunat din nou disperaţi că nu pot să vadă emisia în Năvodari. Şi am început să sun şi eu mai mai multe persoane diferite care nu aveau legătură unul cu celălalt, care erau la companii de cablu diferite, şi toţi spuneau „da, domnule, nu mai văd nimic la televizor, sunt purici sau un ceas. Atunci bănuiala mea a început să prindă contur, că cineva chiar a tăiat cablul în Năvodari”.

Vedeţi aici reportajul În Premieră care arată cum ajuns Tabăra Năvodari o ţintă pentru rechinii imobiliari

În cele din urmă, primarul Nicolae Matei a acceptat să intre în legătură telefonică la Antena 3, spunând că nici el nu a avut semnal. În plus, a început să lanseze acuzaţii grave la adresa postului nostru de televiziune.

Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, a încercat să o determine pe Carmen Avram să nu difuzeze reportajul despre taberele din Năvodari. Cum demersurile sale au eşuat, edilul ar fi dat ordin să se întrerupă furnizarea serviciilor de cablu în oraş.

Primarul a dat vina pe un fost angajat al Primariei, care ar avea interes să-i facă rău, apoi s-a dezlănţuit împotriva Antena 3.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Sanatatii a anuntat rezultatul testelor in cazul stewardesei care a aterizat la Cluj cu suspiciune de coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

Un inspector de la Directia Andifrauda Suceava, trimis in judecata pentru ca dezvaluia controalele ANAF

Cristiana Petrariu Bota

Doliu in invatamantul din judetul Neamt

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult