Mihai Chirica: Unirea Principatelor este cea mai frumoasa realizare a poporului roman
Breaking News

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, infectat cu coronavirus: Va anunt ca m-am izolat

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost depistat pozitiv la coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de edil pe pagina sa de socializare, acolo unde mentioneaza ca si-a facut testul dupa ce mai multi angajati din cadrul Primariei Iasi au contractat Covid-19. Atributiile lui Mihai Chirica vor fi preluate de viceprimarul Radu Botez. 

„Fidel promisiunii facute de a fi intotdeauna sincer cu dumneavoastra, concetatenii mei, vreau sa va anunt ca am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am facut acest test dupa ce am aflat ca o parte dintre colegii de munca din primarie au contractat noul coronavirus”, a scris Mihai Chirica.

Mihai Chirica a anuntat ca va urma o schema de tratament recomandata de medici si a subliniat ca s-a izolat.

„Va anunt ca m-am izolat, ma simt normal si ca in urmatoarea perioada voi urma schema de tratament recomandata de specialisti pentru a tine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera ca m-am vindecat, ma voi intoarce la munca. Pana atunci, il desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atributiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent”, a mai spus primarul municipiului Iasi.

Redam mai jos anuntul integral facut de Mihai Chirica:

Dragi ieseni,
Fidel promisiunii facute de a fi intotdeauna sincer cu dumneavoastra, concetatenii mei, vreau sa va anunt ca am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am facut acest test dupa ce am aflat ca o parte dintre colegii de munca din primarie au contractat noul coronavirus.

Va anunt ca m-am izolat, ma simt normal si ca in urmatoarea perioada voi urma schema de tratament recomandata de specialisti pentru a tine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera ca m-am vindecat, ma voi intoarce la munca. Pana atunci, il desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atributiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta indemnurile de a fi responsabili si solidari in aceasta perioada atat de dificila pentru toti.

Dragi ieseni, aveti grija unii de ceilalti, feriti-va de boala si nu uitati ca sanatatea e un dar. Va multumesc pentru intelegere!

Stiri pe aceeasi tema

Romania, tara cu cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din Uniunea Europeana

Cristiana Petrariu Bota

Atac terorist la Munchen. Politia ia in calcul atacuri in gari

Delia Ion

SALARIZARE 2018. Olguta, extrem de deranjata de protestele celor din Sanatate, care au votat in masa cu PSD in urma promisiunilor mincinoase

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult