Mihai Chirica: Unirea Principatelor este cea mai frumoasa realizare a poporului roman
Breaking News

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, infectat cu coronavirus: Va anunt ca m-am izolat

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost depistat pozitiv la coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de edil pe pagina sa de socializare, acolo unde mentioneaza ca si-a facut testul dupa ce mai multi angajati din cadrul Primariei Iasi au contractat Covid-19. Atributiile lui Mihai Chirica vor fi preluate de viceprimarul Radu Botez. 

„Fidel promisiunii facute de a fi intotdeauna sincer cu dumneavoastra, concetatenii mei, vreau sa va anunt ca am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am facut acest test dupa ce am aflat ca o parte dintre colegii de munca din primarie au contractat noul coronavirus”, a scris Mihai Chirica.

Mihai Chirica a anuntat ca va urma o schema de tratament recomandata de medici si a subliniat ca s-a izolat.

„Va anunt ca m-am izolat, ma simt normal si ca in urmatoarea perioada voi urma schema de tratament recomandata de specialisti pentru a tine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera ca m-am vindecat, ma voi intoarce la munca. Pana atunci, il desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atributiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent”, a mai spus primarul municipiului Iasi.

Redam mai jos anuntul integral facut de Mihai Chirica:

Dragi ieseni,
Fidel promisiunii facute de a fi intotdeauna sincer cu dumneavoastra, concetatenii mei, vreau sa va anunt ca am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am facut acest test dupa ce am aflat ca o parte dintre colegii de munca din primarie au contractat noul coronavirus.

Va anunt ca m-am izolat, ma simt normal si ca in urmatoarea perioada voi urma schema de tratament recomandata de specialisti pentru a tine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera ca m-am vindecat, ma voi intoarce la munca. Pana atunci, il desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atributiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta indemnurile de a fi responsabili si solidari in aceasta perioada atat de dificila pentru toti.

Dragi ieseni, aveti grija unii de ceilalti, feriti-va de boala si nu uitati ca sanatatea e un dar. Va multumesc pentru intelegere!

Stiri pe aceeasi tema

Pilonul II de pensii nu se mai desfiinteaza. Premierul il contrazice pe ministrul Finantelor: A fost o eroare!

Ioana Badulescu

Anunt facut de Politia Romana cu privire la traditionalul sejur la mare de 1 mai

Cristiana Petrariu Bota

Premierul interimar, desemnat de presedintele Klaus Iohannis dintre membrii Guvernului

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult