Mihai Chirica: Unirea Principatelor este cea mai frumoasa realizare a poporului roman
Breaking News

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, infectat cu coronavirus: Va anunt ca m-am izolat

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost depistat pozitiv la coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de edil pe pagina sa de socializare, acolo unde mentioneaza ca si-a facut testul dupa ce mai multi angajati din cadrul Primariei Iasi au contractat Covid-19. Atributiile lui Mihai Chirica vor fi preluate de viceprimarul Radu Botez. 

„Fidel promisiunii facute de a fi intotdeauna sincer cu dumneavoastra, concetatenii mei, vreau sa va anunt ca am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am facut acest test dupa ce am aflat ca o parte dintre colegii de munca din primarie au contractat noul coronavirus”, a scris Mihai Chirica.

Mihai Chirica a anuntat ca va urma o schema de tratament recomandata de medici si a subliniat ca s-a izolat.

„Va anunt ca m-am izolat, ma simt normal si ca in urmatoarea perioada voi urma schema de tratament recomandata de specialisti pentru a tine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera ca m-am vindecat, ma voi intoarce la munca. Pana atunci, il desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atributiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent”, a mai spus primarul municipiului Iasi.

Redam mai jos anuntul integral facut de Mihai Chirica:

Dragi ieseni,
Fidel promisiunii facute de a fi intotdeauna sincer cu dumneavoastra, concetatenii mei, vreau sa va anunt ca am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am facut acest test dupa ce am aflat ca o parte dintre colegii de munca din primarie au contractat noul coronavirus.

Va anunt ca m-am izolat, ma simt normal si ca in urmatoarea perioada voi urma schema de tratament recomandata de specialisti pentru a tine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera ca m-am vindecat, ma voi intoarce la munca. Pana atunci, il desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atributiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta indemnurile de a fi responsabili si solidari in aceasta perioada atat de dificila pentru toti.

Dragi ieseni, aveti grija unii de ceilalti, feriti-va de boala si nu uitati ca sanatatea e un dar. Va multumesc pentru intelegere!

Stiri pe aceeasi tema

Consiliul UE nu va retrage candidatura francezului la functia de procuror-sef al Parchetului UE, Franta o va sustine pe Kovesi

Cristiana Petrariu Bota

Scandal la Sectorul 1. Clotilde Armand a chemat politia la Primaria Sectorului 1, PSD cere renumararea votului

Ioana Badulescu

Referendumul pentru familia traditionala se va desfasura timp de doua zile, pe 6 si 7 octombrie

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult