Primele cazuri de coronavirus in Marea Britanie! Un avion din Wuhan ajunge astazi la Londra

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 31, 2020 12:23

Primele cazuri de coronavirus in Marea Britanie! Un avion din Wuhan ajunge astazi la Londra

In Marea Britanie au fost confirmate, vineri, primele doua cazuri de coronavirus, transmite BBC, care precizeaza ca cele doua persoane infectate sunt membri ai aceleiasi familii. Medicii britanici nu au oferit deocamdata alte detalii. 

Aceasta veste vine in contextul in care un avion cu 83 de cetateni britanici si 27 de persoane de alte nationalitati a parasit vineri orasul Wuhan din China, centrul epidemiei de coronavirus.

Aeronava urmeaza sa ajunga vineri la ora 13:00 in Marea Britanie, dupa care isi va continua calatoria in Spania, unde tarile de origine ale celorlalti cetatenilor care provin din Uniunea Europeana isi vor asuma responsabilitatea pentru pasagerii ramasi.

Cel putin 213 oameni au murit in China din cauza acestui nou virus din clasa coronavirus, inregistrandu-se peste 10.000 de cazuri in toata tara. In alte 18 tari din lume au fost raportate 98 de cazuri.

Iti recomandam si: OMS a decretat urgenta medicala globala epidemia de coronavirus din China. Cel mai recent bilant indica 171 morti si peste 8.000 de cazuri confirmate

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.