Primele ferme solare Sunly au fost deschise in Polonia
Economie

Primele ferme solare Sunly au fost deschise in Polonia

Compania estona de energie regenerabila, Sunly, si-a deschis saptamana trecuta primele ferme solare in Polonia, prin punerea in functiune a fermei solare Sroczkow, care este prima dintre cele sapte proiecte solare Sunly care au fost finalizate recent.

Primele sapte ferme solare Sunly cu peste 20.000 de panouri solare Sharp au o capacitate totala de 7 megavati (MW). Priit Lepasepp, CEO si unul dintre fondatorii Sunly a declarat ca Sunly va continua sa creasca, investind aproximativ 25 de milioane de euro in Polonia si construind noi ferme solare in nord-vestul si sud-estul Poloniei.
Sunly este o companie de inovare a energiei regenerabile, care activeaza pe pietele baltice si pe pietele din jur.

Dezvolta proiecte de energie regenerabila prin Sunly Infra si gestioneaza un portofoliu de startup-uri cu energie regenerabila si electrificare prin intermediul Sunly Startup. Sunly Land este compania care reuneste activele Sunly.

Sunly a fost infiintata de echipa Nelja Energia dupa ce actiunile Nelja Energia au fost vandute catre Enefit Green AS, filiala a grupului de stat Eesti Energia.

Stiri pe aceeasi tema

Ion Țiriac își vinde acțiunile de la UniCredit Ţiriac Bank cu 700 de milioane de euro

Teodora Badescu

MedLife a preluat actiunile companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti

Ioana Badulescu

Legea salarizarii aduce remaniere in Guvern. Ministrul Muncii a gestionat prost Legea salarizarii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult