7.9 C
România
19 octombrie 2021
Primele ferme solare Sunly au fost deschise in Polonia
Economie

Primele ferme solare Sunly au fost deschise in Polonia

Compania estona de energie regenerabila, Sunly, si-a deschis saptamana trecuta primele ferme solare in Polonia, prin punerea in functiune a fermei solare Sroczkow, care este prima dintre cele sapte proiecte solare Sunly care au fost finalizate recent.

Primele sapte ferme solare Sunly cu peste 20.000 de panouri solare Sharp au o capacitate totala de 7 megavati (MW). Priit Lepasepp, CEO si unul dintre fondatorii Sunly a declarat ca Sunly va continua sa creasca, investind aproximativ 25 de milioane de euro in Polonia si construind noi ferme solare in nord-vestul si sud-estul Poloniei.
Sunly este o companie de inovare a energiei regenerabile, care activeaza pe pietele baltice si pe pietele din jur.

Dezvolta proiecte de energie regenerabila prin Sunly Infra si gestioneaza un portofoliu de startup-uri cu energie regenerabila si electrificare prin intermediul Sunly Startup. Sunly Land este compania care reuneste activele Sunly.

Sunly a fost infiintata de echipa Nelja Energia dupa ce actiunile Nelja Energia au fost vandute catre Enefit Green AS, filiala a grupului de stat Eesti Energia.

Stiri pe aceeasi tema

Declaratia unica privind venitul anual va fi introdusa in anii care urmeaza

Cristiana Petrariu Bota

Firmele cu datorii la stat vor scapa de penalitati. Conditia: Pana la 31 martie 2016 sa achite datoria de baza

Cristiana Petrariu Bota

TARIFE RCA 2016 – 2017. Soferii din orasele mici vor plati mai mult, se ieftinesc tarifele in Bucuresti, Iasi si Constanta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult