24.5 C
România
17 septembrie 2021
Primul abonament pentru service auto din Romania, lansat de Tiriac Auto
Social

Primul abonament pentru service auto din Romania, lansat de Tiriac Auto

Primul abonament pentru service auto din România a fost lansat de Tiriac Auto. Dealerii din aceasta reţea au în ofertă, incepand cu luna noiembrie, un pachet de reparaţii şi întreţinere denumit Full Service. Este primul abonament de acest fel valabil pentru toate mărcile din portofoliu, atât pentru utilizatorii individuali, cât şi pentru clienţii serviciilor Corporate. 

„Noul abonament Full Service aduce previzibilitate şi control complet al costurilor, prin structura simplă de tarifare în rate lunare egale, pe întreaga durată a contractului. Pachetul acoperă aria de service, asistenţă rutieră, asistenţă telefonică, service ITP şi garantie extinsă, alături de o transparenţă completă a costurilor”, a declarat Daniel Antor, CEO, Țiriac Auto, intr-un comunicat de presă transmis la redacţie.

Aria de service cuprinsă în abonament include prioritate la programare, toate reviziile periodice, reparaţiile mecanice şi electrice apărute ca urmare a utilizării normale a maşinii, precum şi îngrijirea corectă necesară pentru un automobil, iar ca extensie a pachetului pot fi incluse şi anvelopele.

TAXA AUTO 2016 va fi inlocuita cu doua taxe: Impozit si taxa inclusa in pretul carburantilor

Serviciul de asistenţă rutieră şi tractare inclus este disponibil utilizatorilor oricând şi oriunde pe teritoriul ţării, iar abonaţii beneficiază şi de asistenţă telefonică specială, prin call center, la o linie dedicată. Mai mult decât atât, abonamentul acoperă şi verificările ITP necesare conform legslaţiei în vigoare. Abonamentele asigură o transparenţă completă a costurilor, iar serviciul este transferabil odată cu dreptul de proprietate asupra maşinii, asigurând o mai mare valoare de revânzare.

Abonamentul Full Service este disponibil la preţuri ce pornesc de la 15 euro / lună. Este demn de luat în seamă faptul că de acest serviciu pot beneficia toţi cei care achiziţionează un autovehicul nou din reţeaua Țiriac Auto, însă nu sunt acceptate modelele cu o vechime mai mare de şase luni.

Stiri pe aceeasi tema

Narcis Neaga, demis de la CNADNR. Catalin Homor va prelua functia in regim de interimat

Cristiana Petrariu Bota

Simpozionul medical „Factori de Mediu versus Sanatatea Perinatala”, pe 24 si 25 noiembrie in Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Tortionarul Visinescu, condamnat la 20 de ani de inchisoare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult