Principele Nicolae, acuzat de tentativa de violare a resedintei Regelui Mihai din Elvetia

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 8, 2017 17:28

Principele Nicolae, acuzat de tentativa de violare a resedintei Regelui Mihai din Elvetia

Principele Nicolae este acuzat de tentativa de violare a resedintei Regelui Mihai din Elvetia. Casa Regala precizeaza ca in seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Casa Regala precizeaza intr-un comunicat de presa: “Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.

Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană.

Iti recomandam: Regele Mihai a fost impartasit aseara, starea sa este critica. Casa Regala nu va organiza niciun eveniment de Sf. Mihail si Gavril 

Starea Regelui Mihai s-a agravat, principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia

Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste unica de aproape 7 decenii. VIDEO

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.