Printul Paul si Remus Truica raman in arest la domiciliu
Social

Printul Paul si Remus Truica raman in arest la domiciliu

Remus Truica si Printul Paul raman in arest la domiciliu. Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis, luni, ca Printul Paul, Remus Truica si avocatul Robert Rosu raman in arest la domiciliu, iar Dan Andronic, Marius Marcovici si Lucian Mateescu sub control judiciar. 

Decizia a fost luata de ICCJ in dosarul privind retrocedarea ilegala a Fermei Baneasa. Instanta suprema a respins luni contestatiile DNA si ale celor cinci inculpati — Remus Truica, Dan Andronic, Robert Rosu, Marius Marcovici si Lucian Mateescu — impotriva masurilor preventive dispuse de instanta inferioara.

Omul de afaceri Remus Truica, aflat in arest la domiciliu, s-a prezentat luni la DNA, pentru noi declaratii si acte procedurale in dosarul retrocedarii ilegale de imobile din Ilfov, printre care si Ferma Baneasa, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro.

Potrivit unor surse judiciare, Remus Truica a fost citat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov sa se prezinte luni la sediul central al DNA din Bucuresti, pentru noi acte procedurale in dosarul in care omul de afaceri a fost pus sub invinuire pentru constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta, spalare a banilor, complicitate la abuz in serviciu si dare de mita.

Articole asemănătoare

170 de la nasterea lui Mihai Eminescu si Ziua Culturii Nationale. Flacara culturii, aprinsa in toata tara prin actiuni organizate simultan

Lucy Ionesco

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, ar putea fi invinuit astazi de DNA pentru noi infractiuni

Lucy Ionesco

LOTO 6 DIN 49 LIVE ONLINE 4 FEBRUARIE 2018. Premii de milioane de lei la JOKER, 6 DIN 49 si NOROC

Delia Ion