Printul Philip, consortul Reginei Elisabeta a II-a, se retrage din viata publica. Anuntul a fost facut astazi de Palatul Buckingham

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 4, 2017 13:26

Printul Philip, consortul Reginei Elisabeta a II-a, se retrage din viata publica. Anuntul a fost facut astazi de Palatul Buckingham

Palatul Buckingham a anuntat joi, in cadrul unei intalniri de urgenta convocata cu intreaga familie regala britanica, ca Printul Philip, consortul Reginei Elisabeta a II-a, se retrage din viata publica si, implicit, din indatoririle regale, informeaza RoNews.co.uk.

Printul Philip se retrage! Sotul Reginei va renunta la viata publica, in aceasta toamna, a anuntat Palatul Buckingham. Potrivit anuntului, Printul Philip, in varsta de 95 de ani, nu se va mai angaja in iesiri publice din toamna acestui an. Decizia Ducelui de la Edinburgh a fost luata cu sprijinul Reginei Elisabeta.

„Majestatea Sa, Ducele de Edinburgh, a decis sa nu mai participe la iesirile publice, incepand din toamna acestui an. In decizia sa, Ducele a avut intregul suport al Reginei Elisabeta”, este anuntul facut de Palatul Buckingham.

Initial, anuntul privind intalnirea de astazi a starnit speculatii in presa si pe retelele de socializare cu privire la Regina Elisabeta a II-a sau Printul Filip, insa surse din Palatul Buckingham au transmis, in aceasta dimineata, ca nu sunt motive de ingrijorare. Presa britanica s-a adunat inca de la primele ore ale diminetii la resedinta reginei Elisabeta a II-a din Londra.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.