PROZONIERA DRAGOSTEI
Viata bate filmul

PRIZONIERA DRAGOSTEI EPISODUL 1, 27 IULIE 2015. Nur se indragosteste de Yigit Kozan insa afla ca acesta ascunde un mare secret

PRIZONIERA DRAGOSTEI 27 IULIE 2015. Facem cunostinta cu Nur, personaj principal al serialului, o tanara marcata de tragedia trecerii in nefiinta a tatalui sau. Ramasa fara parinti, Nur intra sub tutela matusii sale care era angajata familiei Kozan, una dintre marile familii de bogatasi din Istanbul.

PRIZONIERA DRAGOSTEI 27 IULIE 2015. Domeniul familiei Kozan era in fapt un adevarat castel cu numeroase camere, una mai misterioasa decat cealalata. Stapanul familiei este Yigit, un tanar inteligent si plin de energie. Inevitabil, Yigit ajunge sa o cunoasca pe Nur si este evident ca intre ei este o atractie puternica.

PRIZONIERA DRAGOSTEI 27 IULIE 2015. Ceea ce nu stiau nici cei doi dar nici ceilalti membri ai familiei Kozan era faptul ca destinele tuturor se vor schimba intr-un fel la care nimeni nu banuia. Prima care observa apropierea dintre Yigit si simpatica Nur este chiar mama bogatasului.

PRIZONIERA DRAGOSTEI 27 IULIE 2015. Desi atractia dintre este evidenta, intre cei doi tineri au loc cateva contre tensionate cauzate de personalitatile puternice ale lor. Yigit pacatuia prin impulsivitate in timp ce Nur parea o fata foarte incapatanata.

PRIZONIERA DRAGOSTEI 27 IULIE 2015. Initial intre Yigit si Nur pare a fi o simpla simpatie insa timpul demostreaza ca era ceva mai mult. Cei doi incep sa se indragosteasca unul de altul lucru care il pune pe Yigt intr-o situatie nedorita deoarece parea a ascunde un secret capital.

Dupa o perioada, Nur intelege ca Yigit are si o latura ascunsa. Incep neintelegerile si apoi adevarate certuri care intr-un final duc la o separare de nereconciliat. Rezultatul este unul previzibil: dragostea dintre ei devine un cosmar pentru cei doi tineri.

Stiri pe aceeasi tema

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MARTIE 2015. Fanii sunt decisi sa voteze eliminarea Anei din competitie

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 4 REZUMAT, 17 OCTOMBRIE 2016. Yakup preia conducerea afacerilor familiei

Delia Ion

Program supermarketuri de 1 mai 2015. Program Carrefour, Auchan, Kaufland, Mega Image, Lidl, AFI Palace, Baneasa Shopping City de 1, 2, 3 mai 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult