12 C
România
28 septembrie 2021
Probleme la trecerea cu Bacul intre Galati si Tulcea din cauza nivelului ridicat al Dunarii
Stiri locale

Probleme la trecerea cu Bacul intre Galati si Tulcea din cauza nivelului ridicat al Dunarii

Sunt probleme la trecerea cu Bacul între Galați și județul Tulcea. Din cauza nivelului ridicat al Dunării, pasarela de urcare pe bac a fost inundată și autovehiculele nu se mai pot îmbarca – transmite corespondenta Europa FM, Emanuela Turcu.

În zona de urcare pe Bac, apa depășește 30 de centimetri și îmbarcarea este imposibilă, relateaza Europa FM. În cursul dimineții, mașinile grele au mai fost îmbarcate, însă din cauza creșterii nivelului apei, s-a sistat orice traversare.

Autovehiculele sunt nevoite acum să meargă până la Brăila pentru a trece Dunărea spre Tulcea.

Mașinile grele fac un ocol de peste 35 de kilometri pentru a lua bacul, întrucât traficul autovehiculelor de mare tonaj este interzis pe digul care leagă Galațiul de Brăila.

Oficialii societății care gestionează bacurile de la Galați estimează că traversările se vor relua în circa 3 ore, după ce va fi supraînălțată pasarela de îmbarcare.

Stiri pe aceeasi tema

Socrul lui Balasescu s-a sinucis in zona Busteni

Cristiana Petrariu Bota

Sandra Paraschivescu Vrejoiu, o eleva din Constanta, a murit in somn. Se pregatea de Bacalaureat!

Cristiana Petrariu Bota

S-a dat seful DNA Iasi si a vrut sa pacaleasca mai multi primari

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult