Guvernul suplimenteaza numarul de posturi din invatamantul preuniversitar, personal didactic si nedidactic auxiliar
Breaking News

Profesorii care refuza sa predea online vor suporta „masurile legale”, declara premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca se vor lua masuri legale daca sunt profesori care refuza sa predea online. Seful de la Palatul Victoria a adaugat ca se va merge chiar pana la a se aduce modificari la legea educatiei, daca va fi necesar.

El a subliniat ca nu isi „imagineaza” ca profesorii vor refuza sa intre online la ore, dar s-a declarat convins ca se vor adapta si isi vor face datoria.

„Nu pot sa imi imaginez ca un profesor poate sa refuze sa predea copiilor. Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii. Daca va fi necesar sa facem modificari la legea educatiei, vom face. Nu trebuie sa judecam dascalii pentru cateva cazuri individuale. Unde sunt, vom lua masuri legale. Dar, majoritatea se adapteaza si isi fac datoria”, a declarat Orban.

In ceea ce priveste perioada alegerilor, in care orele se vor sustine online acolo unde sunt sectii de votare in scoli, premierul a declarat ca ministrul Educatiei Monica Anisie a avut o serie de consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor, municipiilor si celor judetene, pentru a analiza cum se vor desfasura atunci cursurile.

Nu se vor suspenda cursurile, ci se vor desfasura online, a subliniat prim-ministrul.

Stiri pe aceeasi tema

OMS avertizeaza: Tarile sa se pregateasca pentru un posibil nou val. Relaxarea prematura a restrictiilor ar putea readuce izolarea

Cristiana Petrariu Bota

BUGET 2017. Ministerul Finantelor a publicat proiectul de buget. Ce bani au ladispozitie ministerele in acest an

Delia Ion

PARLAMENTARE 2020. Iohannis a votat: Avem sansa sa alegem un Parlament care face legi bune pentru Romania

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult