Prognoza meteo emisa de ANM pentru saptamana 10 - 17 februarie
Meteo

Prognoza meteo emisa de ANM pentru saptamana 10 – 17 februarie

Vremea se schimva radical fata de ultimele zile. Prognoza meteo emisa de Administratia nationala de Meteorologie (ANM) pentru perioada 10 – 17 februarie arata ca vremea geroasa, valorile termice urmand a se situa in jur de 8 … 12. In zilele care urmeaza va ploua in majoritatea regiunilor din Romania, dar nu vor fi precipitatii insemnate cantitativ.

In cursul saptamanii 10-17 februarie, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale perioadei in care ne aflam, in special in nord-est si in sud-vest.

Temperatura aerului va avea valori cu mult mai ridicate, iar o abatere termica pozitiva va fi in zona de nord-est. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile intracarpatice, in special in zona Carpatilor Occidentali si in nordul extrem al Romaniei. In rest, precipitatiile vor fi apropiate de cele normale sezonului in care ne aflam.

Vremea in Bucuresti

Luni, 10 februarie
Maxima zilei de 10 februarie este de 3 grade Celsius, alaturi de un cer partial insorit. Vanturi vin din zona de sud-vest cu 7 km/h si cu rafale de 13 km/h. Minima este de -2 grade Celsius, alaturi de cateva averse. Vanturi vin din zona de vest-sud-vest cu 7 km/h si cu rafale de 17 km/h.

Marti, 11 februarie
Ziua de marti aduce maxima de 6 grade Celsius, alaturi de cateva averse. Vanturi vin din zona de vest a Romaniei cu 13 km/h si cu rafale de 18 km/h. Minima serii va fi de doar 1 grad Celsius, alaturi de o innorare accentuata. Vanturi vin din zona de vest cu 17 km/h si cu rafale de 24 de km/h.

Miercuri, 12 februarie
Maxima zilei este de 8 grade Celsius, alaturi de un cer partial insorit. Vanturi vin din zona de vest a Romaniei cu 17 km/h si cu rafale de 26 de km/h. Noaptea vine cu minima de doar -2 grade Celsius, alaturi de un cer partial noros. Vanturi vin din zona de vest-nord-vest cu 6 km/h si cu rafale de 15 km/h.

Joi, 13 februarie
Maxima zilei de joi este de 7 grade Celsius, alaturi de un cer predominant noros. Vanturi vin din zona de sud-vest cu 7 km/h si cu rafale de 13 km/h. Minima va fi de doar -1 grad Celsius, alaturi de un cer predominant noros. Vanturi vin din zona de sud-est a Romaniei cu 7 km/h si cu rafale de 9 km/h.

Vineri, 14 februarie
Maxima zilei de vineri este de 8 grade Celsius, alaturi de un cer predominant noros. Vanturi vin din zona de sud-est cu 6 km/h si cu rafale de 11 km/h. Minima va fi de doar 0 grade Celsius, alaturi de un cer noros. Vanturi vin din zona de vet cu 7 km/h si cu rafale de 11 km/h.

Sambata, 15 februarie
Maxima zilei de sambata va fi de 10 grade Celsius, alaturi de un cer predominant noros. Vanturi vin din zona de vest-sud-vest cu 9 km/h si cu rafale de 17 km/h. Minima este de doar 0 grade Celsius, alaturi de un cer partial noros. Vanturi vin din zona de sud-vest cu 6 km/h si cu rafale de 9 km/h.

Duminca, 16 februarie
Maxima zilei de duminica este de 8 grade Celsius, alaturi de un cer plin de nori si soare. Vanturi vin din zona de vest -sud-vest cu 9 km/h si cu rafale de 26 de km/h. Minima va fi de doar -3 grade Celsius, alaturi de un cer mai mult senin/ Vanturi vin din zona de vest-sud-vest cu 13 km/h si cu rafale de 28 de km/h.

 

Stiri pe aceeasi tema

Temperaturi la limita inghetului in Harghita, Lacul Rosu si Bucin, in luna lui Florar

Cristiana Petrariu Bota

Cum va fi vremea marti si miercuri in tara, pe Litoral si in Bucuresti

Bogdan

METEO: Codul Portocaliu de canicula a fost extins

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult