PROGNOZA METEO pentru 12 si 13 martie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 11, 2015 17:19

PROGNOZA METEO pentru 12 si 13 martie

PROGNOZA METEO: Vremea se raceste joi si vineri pana la temperaturi normale pentru aceasta perioada, in conditiile in care valorile termice au fost usor mai ridicate in ultimele zile. Prognoza meteo anuntata de meteorologi arata ca in urmatoarele doua zile vom avea parte de cer partial noros, dar si de cateva precipitatii sub forma de ploaie si chiar lapovita si ninsoare la munte. Vantul va sufla slab si moderat. 

PROGNOZA METEOJOI

Pe parcursul zilei de joi, vremea se va raci mai ales in vest, nord si centru, dar in zonele din sud si sud-est se va mentine usor mai calda. Cu un cer mai mult noros, pe parcursul zilei vor fi ploi in general slabe cantitativ, in Banat, Crisana, Maramures, local in Transilvania si Oltenia si izolat in rest. In zonele de munte in nordul tarii pot aparea precipitatii sub forma de lapovite sau ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in estul Transilvanei si Dealurile de Vest si 13 grade in sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -2 si 5 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

Pe parcursul zilei de vineri vom avea parte de un cer mai mult noros si de precipitatii, local in sud-vestul si nord-estul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla moderat, iar temperaturile maxime vor urca pana la 13 grade, iar cele minimevor fi cuprinse intre -3 si 5 grade.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.