METEO
Meteo

Prognoza meteo pentru 4 si 5 ianuarie 2016. Vremea se mentine rece, ninsorile se intetesc

Meteorologii anunta ca vremea se va mentine rece in prima zi a saptamanii, cu valori care vor cobori pana la minus 12 grade. Va ninge mai ales in Oltenia si Muntenia si abia de marti vremea va cunoaste o usoara incalzire.

Luni, desi temperatura aerului va fi in crestere fata de intervalul precedent, vremea se va mentine rece, geroasa local dimineata, iar noaptea doar in depresiuni, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), relateaza Mediafax.

Cerul va fi mai mult noros. Ziua va ninge mai ales in Oltenia si Muntenia, dar incepand de seara ninsorile se vor extinde si in restul teritoriului. Spre sfarsitul noptii in estul Munteniei si in Dobrogea izolat precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita sau ploaie, favorizand depunerile de polei.

Vantul va avea unele intensificari indeosebi in nord-estul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 2 grade, iar cele minime se vor situa intre -12 grade in depresiuni si 1 grad pe litoral.

VREMEA MARTI

Vremea va continua sa se incalzeasca, valorile termice urmand a se apropia de cele normale specifice perioadei. Cerul va avea innorari si local vor fi ninsori in regiunile nordice si centrale, precipitatii mixte in restul teritoriului si indeosebi noaptea vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie in regiunile sud-vestice si sudice.

Local se va depune polei. Indeosebi la munte, vantul va prezenta intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 6 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -7 si 2 grade.

Articole asemănătoare

PROGNOZA METEO de 1 MAI: Vezi cum va fi VREMEA in mini-vacanta de 1 MAI

Lucy Ionesco

Cum va fi vremea de Paste. Prognoza meteo pentru cele trei zile de Paste

Lucy Ionesco

PROGNOZA METEO DE CRACIUN 2015. Vezi cum va fi VREMEA pe 25, 26 si 27 decembrie 2015

Lucy Ionesco