5.3 C
România
29 noiembrie 2021
Prognoza METEO pentru ianuarie, februarie si martie 2016
Meteo

Prognoza METEO pentru ianuarie, februarie si martie 2016

Inceputul de an 2016 va fi caracterizat de temperaturi peste mediile climatologice ale perioadei, cu precipitatii putine, dar apropiate de mediile multianule. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat o estimare a vremii pentru lunile ianuarie, februarie si martie 2016. Se pare ca va fi cea mai calda iarna din ultimii 50 de ani.

PROGNOZA METEO IANUARIE

Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local vestul tarii, iar in rest valorile de temperatura pot fi peste norme. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul regiunilor vor avea o tendinta de excedent.

PROGNOZA METEO FEBRUARIE

Temperatura medie lunara a aerului se va situa in general in limite apropiate de mediile climatologice, exceptand sud-estul, sudul si local estul si vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale. Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta in general o tendinta spre excedent, exceptand estul, sud-estul si local sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.

PROGNOZA METEO MARTIE

Temperatura medie lunara a aerului va avea valori peste mediile climatologice in sudul, sud-estul si local vestul tarii, iar in celelalte regiuni valorile termice se vor situa, in general in limite normale. Precipitatiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, spun meteorologii.

Stiri pe aceeasi tema

VREMEA IN WEEKEND: ANM a emis o noua atentionare meteo de ninsori si vant

Corina Alexandru

METEO: ANM a extins Codul Galben de canicula

Cristiana Petrariu Bota

Un val de aer fierbinte care provine din nordul Africii se va afla zilele acestea peste Europa

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult