Prognoza meteo pentru intervalul 22 iulie – 19 august. ANM anunta temperaturi caniculare si precipitatii

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 20, 2019 14:15

Prognoza meteo pentru intervalul 22 iulie – 19 august. ANM anunta temperaturi caniculare si precipitatii

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza meteo pentru intervalul 22 iulie – 19 august. Meteorologii anunta temperaturi caniculare si precipitatii, mai jos puteti afla cum va fi vremea in fiecare saptamana.

Potrivit specialistilor de la ANM, fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate, asadar nu sunt incluse in prognoza de mai jos. 

Vremea pana pe 29 iulie 2019

In aceasta saptamana vremea este caracterizata de valorile termice care se vor situa in general in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana, posibil usor mai ridicate in extremitatea de vest si de sud-vest a tarii, dar si usor mai coborate in nord-estul extrem. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in jumatatea vestica a tarii, dar mai ales in zonele montane aferente, iar in restul teritoriului cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale ale periodei.

Vremea 29 iulie – 5 august 2019

Sfarsitul de luna iulie si inceput de august temperatura aerului va va fi caniculara, valorile fiind in general apropiate de cele normale pentru acesti interval. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta saptamana se vor situa in general in jurul celor normale pentru aceasta data, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la averse de scurta durata.

Vremea 5 – 12 iulie 2019

Inceputul de luna august valorilor termice se vor situa in jurul celor specifice pentru acest interval, in toate regiunile. Temperaturile vor fi unele caniculare. In acelasi timp cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei, la nivelul intregii tari.

Vremea 12 – 19 iulie 2019

In acest interval valorile termice se vor situa in general in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana. Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval va fi apropiat de cele normale al perioadei.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.