Prognoza meteo pentru perioada 10-16 ianuarie. ANM anunta precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea regiunilor

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 9, 2019 14:27

Prognoza meteo pentru perioada 10-16 ianuarie. ANM anunta precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea regiunilor

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza meteo pentru perioada 10-16 ianuarie. Meteorologii anunta precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea regiunilor. 

Perioada se va caracteriza printr-o vreme in general normala sub aspect termic, in cea mai mare parte a tarii.

Temperatura medie diurna a aerului se va incadra intre -10…4°C, limite apropiate de mediile multianuale, in toate zonele.

Temperatura maxima a aerului va fi cuprinsa intre -7…7°C, pe aproape intreg teritoriul. Temperatura minima a aerului se va situa intre -14…2°C la nivelul intregii tari, valori mai scazute fiind posibile in zonele depresionare, producandu-se inghet la sol.

Se prognozeaza precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea regiunilor, dar si mixte (ploaie, lapovita si ninsoare), acestea fiind insotite de intensificari temporare ale vantului, izolat cu aspect de viscol. Local, se pot inregistra cantitati de apa mai insemnate din punct de vedere agricol.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.